Dewlap Toulouse ganzen project.

Tot onze grote verbazing werden we eind vorig jaar benaderd door een aantal Dewlap Toulouse ganzen liefhebbers. Hun vraag aan ons was of wij ze wilden begeleiden om het echte raszuivere en gezonde Dewlap Toulouse ganzenras terug te fokken. Vanzelfsprekend wilden we dat doen want niets gaat ons meer aan het hart dan dit prachtige ras weer gezond en raszuiver te krijgen.


Na uitgebreid kennis gemaakt te hebben met deze liefhebbers en we volledig overtuigd waren van hun oprechte bedoelingen hebben we zelfs onze Tom aan een van deze liefhebbers gegeven. Tom verblijft nu bij een zevenenveertig jarige en een zesjarige gans, heeft het ernorm naar zijn zin en wordt vooral gigantisch verwend door deze liefhebber.

Deze liefhebbers, meerdere personen op diverse adressen, hadden net als wijzelf erg slechte ervaringen met de huidige Dewlap Toulouse ganzen. Ook zij hebben al verschillende Dewlap Toulouse ganzen af moeten geven door inteelt, of doordat de dieren doorgefokt waren en waren het nu ook helemaal zat.

Deze liefhebbers helpen we nu door hen in contact te brengen met goede Dewlap Toulouse ganzen fokkers in geheel Europa. Al verschillende Dewlap Toulouse ganzen zijn al bij hen terecht gekomen en de verwachtingen zijn erg goed te noemen al zal het nog wel een behoorlijke tijd duren voordat het Dewlap Toulouse ganzenras weer in ere hersteld is en net zo gezond en krachtig is als voorheen.

Erg bijzonder is eveneens dat we nu ook gevonden worden door onbekende Dewlap Toulouse ganzen fokkers/liefhebbers die zelfs nog erg goede nakomelingen van het oude Radetzky Toulouse ganzenras hebben. Deze fokkers/liefhebbers willen niets weten van de show wereld want voor hen is enkel het belang en de gezondheid van hun geliefde dieren belangrijk. Deze mensen zijn al tientallen jaren terug gestopt met het showen en zijn nu enkel liefhebbers.

Met grote trots helpen en begeleiden we deze mensen belangenloos om zo het Dewlap Toulouse ganzenras weer gezond en krachtig te kunnen krijgen!


Wilt u terug naar het begin van deze pagina?
Klik dan :
Dewlap Toulouse ganzen project


 
Copyright © 2012 - Broederey de WeydeGanschSitemapE-mail