Dewlap Toulouse ganzen Jerry en Tom hebben een nieuwe vriendin genaamd Sissi...!

We hebben weer een Dewlap Toulouse gans erbij. En wel een hele mooie van een duitse Topfokker.

Afgelopen weekend kregen we een email van deze duitse topfokker dat hij een mooie gans voor ons had. Eigenlijk konden we kiezen uit vier mooie ganzen maar we hadden hem verteld dat we niet naar shows gaan met onze ganzen maar dat we een goede gans zochten om mee te kunnen fokken. Prompt daarop kregen we een email terug dat we dan de gans moesten nemen die op een show het predikaat V97 gekregen had en dat hij deze voor ons zou reserveren. V97 (Vorzuchtlich) blijkt een zeer hoge waardering te zijn in Duitsland.

Nog steeds zijn we erg blij dat we veel goede contacten hebben in zowel Nederland als het buitenland. Zonder deze contacten is het namelijk erg moeilijk om aan echt goede en raszuivere Dewlap Toulouse ganzen te komen.

We togen richting Duitsland om deze mooie Dewlap Toulouse gans op te halen maar wat hadden we pech met het weer. Volop sneeuw helaas dus de reis, die normaal een kleine drie uurtjes duurt, duurde op de heenweg dik vier uur en op de terugweg dik vijf uur. Die zeer vermoeiende reis waren we de volgende dag snel vergeten toen we onze nieuwe Dewlap Toulouse gans bij Tom en Jerry konden bewonderen. De avond ervoor was het namelijk al donker toen we de nieuwe Dewlap Toulouse gans bij Tom en Jerry in het nachthok moesten zetten vandaar dat we de ochtend erna onze drie onverwante Dewlap Toulouse ganzen pas goed samen konden bekijken.

De nieuwe Dewlap Toulouse gans is een plaatje en ze is erg groot. Ze is zowat een kop groter dan Jerry. Gelukkig gaat het erg goed met de drie Toulouse ganzen en de nieuwe Toulouse gans werd eigenlijk meteen geaccepteerd.

Onze nieuwe Dewlap Toulouse gans heeft de naam Sissi gekregen. Men zegt vaak dat de Toulouse gans de keizer onder de ganzen is dus onze nieuwe Toulouse gans is genoemd naar Keizerin Sissi !

Hieronder enkele foto's van Tom, Jerry en de nieuwe Dewlap Toulouse gans Sissi !.
Hieronder nog enkele foto's van Tom, Jerry en Sissi onze Dewlap Toulouse ganzen

     


Hieronder nog enkele grote ganzenfoto's van Dewlap Toulouse ganzen Tom, Jerry en Sissi.     


En hierboven eveneens een foto van Sissi onze Dewlap Toulouse gansWilt u terug naar het begin van deze pagina?
Klik dan : Ganzen foto's van Dewlap Toulouse ganzen Jerry, Tom en Sissi.

Of doorgaan naar een volgende pagina van deze ganzen foto's reeks?
Klik dan op een onderstaande link. 
 
Copyright © 2012 - Broederey de WeydeGanschSitemapE-mail