De laatse nieuws pagina over onze handtamme ganzenkuikens (2007) !

Voor de ganzenkuikens van 2009:
Klik : Vreemde 'gans' in de bijt


Op deze pagina treft u de laatste foto's aan van onze jonge ganzen. Ze zijn nu al zo groot dat ze niet echt veel meer veranderen.
Indien u interesse heeft in onze ganzen dan bent u van harte welkom om een keer vrijblijvend te komen kijken! Wel graag vooraf een afspraak maken. Voor meer informatie hoe u ons bereiken kan klik je op :
Help/Contact gegevens


Onze jonge ganzen zijn net zoals de ouder dieren deze maand gevaccineerd tegen vogelgriep H5N1 om ze te kunnen beschermen tegen deze gemeene ziekte!

Zondag 1 juli 2007

Deze dag hebben we hier een 'ganzendag' georganiseerd. Een aantal van de mensen die ooit ganzen van ons hebben aangeschaft kwamen deze kant op. Helaas waren er een aantal al met vakantie. Het was erg gezellig en iedereen herkende de verhalen van de anderen. Op deze manier konden we ervaringen uitwisselen en tips met elkaar delen. Men vond het zo gezellig dat ze ons voorstelden om elk jaar zo'n ganzendag te organiseren. Dat gaan we ook zeker doen. De jonge ganzen vonden al de aandacht en de vele appeltjes ook helemaal geweldig!


  


Dinsdag 3 juli 2007

Eindelijk weer eens tijd om gewoon wat foto's van de ukken te maken. Vertellen valt er niet zo veel meer vandaar een flink aantal foto's! Kijkt u zelf maar.


  
  
  
  
  
  
  
  


Zondag 8 juli 2007

De jonge ganzen zijn nu zo goed als even groot als de ouderdieren. Vandaar dat dit de laatste foto, maar wel grote foto serie is. Alle elf zijn het geweldige ganzen waar de nieuwe eigenaren erg veel plezier aan gaan beleven. Zo blijven er ook een aantal hier. We kunnen er geen afscheid van nemen...


  
  
  
  
  
  
  
  
  


Wil je terug naar de vorige pagina over het fokken van ganzenkuikens dan klik je: Ganzenkuikens fokken

Wilt u doorgaan naar een volgende pagina?
Klik dan op een onderstaande link. 
Copyright © 2012 - Broederey de WeydeGanschSitemapE-mail