Het derde boek van Broederey de WeydeGansch, Help.....ik heb ganzenkuikens, over het opvoeden van, verzorgen van en handtam maken van ganzenkuikens. Een uniek boek boordevol informatie en tips voor iedereen die zelf ganzenkuikens of jonge ganzen op wil gaan voeden!

Ganzenkuikens zelf opvoeden en tam maken is erg leuk en dankbaar, als je weet hoe je dit moet doen. Ganzenkuikens zijn erg kwetsbaar. Daarom dit boek Help.....ik heb ganzenkuikens om je op weg te helpen zodat je ganzen kuikens meer kans hebben om gezond op te groeien zodat je enorm veel plezier kan hebben van je tamme of gedomesticeerde ganzen.


Help.....ik heb ganzenkuikens

Nu verkrijgbaar dit unieke boek over het opvoeden van, verzorgen van en handtam maken van ganzenkuikens!

ISBN-10: 810663-4-1
ISBN-13: 978-90-810663-4-1
Kostprijs 27,50 euro inclusief verzendkosten en een track and tracecode voor Nederland.
Kostprijs 32,95 euro inclusief verzendkosten voor Belgie.
Vooraf over te maken op SNS Bank: IBAN: NL 12 SNSB 0853 7537 84 ten name van P.Jacobs te Lage Mierde onder vermelding van uw naam, adres en vermelding van de titel van het boek.
Let op: Graag een e-mail met de adres gegevens sturen omdat niet alle banken dit automatisch vermelden!
Voor verzend tarieven buiten Nederland en Belgie graag contact opnemen per e-mail.
IBAN: NL 12 SNSB 0853 7537 84
BIC: SNSBNL2A


Recensie NBD/Biblion:

Handzaam boek dat de gedreven eigenaars van een kleinschalige ganzenboerderij in eigen beheer uitgaven om hun rijke kennis te delen met hobby-ganzenhouders. Ditmaal hoofdzakelijk over het zelf opfokken van ganzenkuikens vanaf de geboorte uit de eigen broedmachine of na aankoop ervan, maar altijd op een verantwoorde manier. Over alle aspecten hiervan geven zij minutieuze instructies, die door talrijke kleurenfoto's van een vrij goede kwaliteit aangevuld worden. Het betreft hier hun huisvesting, totale verzorging, mogelijke aandoeningen en afwijkingen. Ook het inspelen op hun gedrag bij het tam maken en het laten wennen aan de volwassen ganzen blijken belangrijk. De opvoeding door de biologische ouders en die van solitaire ganzen door uitsluitend mensen krijgen minder aandacht. Geschikt voor gevorderden, die ganzen als liefhebberij houden en veel geduld hebben, waaronder medewerkers van kinderboerderijen en hobbyboeren. Vervolg op Help.....ik ga fokken met ganzen.


Klik voor enkele pagina's uit het boek over ganzen houden Help.....ik heb ganzenkuikens op de onderstaande links.Wilt u terug naar de algemene ganzenboeken pagina van Uitgeverey de WeydeGansch?
Klik dan Ganzen boeken van Broederey de WeydeGansch

Of klik op bestelpagina als u het boek Help.....ik heb ganzenkuikens direct wilt bestellen. Bestelpagina Uitgeverey de WeydeGansch


 
Copyright © 2012 - Broederey de WeydeGanschSitemapE-mail