Het tweede boek van Broederey de WeydeGansch, Help.....ik ga fokken met ganzen, over het fokken met tamme of gedomesticeerde ganzen.

Een uniek boek, het enige in Nederland, waarin alle aspecten over het fokken met ganzen tot in detail, en stap voor stap, beschreven wordt. Zowel het broeden door de gans zelf als met de broedmachine wordt uitvoerig behandeld in het boek Help.....ik ga fokken met ganzen. Hiermee willen wij een handwijzer bieden aan iedereen die ganzen heeft en van plan is ganzeneieren uit te (laten) broeden. Vandaar dit boek om serieus, op een verantwoorde manier maar vooral leuk te fokken met ganzen zodat het u gegarandeerd lukt om ganzenkuikens uit te laten komen! Met dit boek is uw succes verzekerd en als u de aanwijzingen uit het boek opvolgt lukt het ook u om eenzelfde uitkomstpercentage te krijgen zoals wij dat hebben van 80 tot 100%.

Help.....ik ga fokken met ganzen

ISBN-10: 810663-3-1
ISBN-13: 978-90-810663-3-4
Kostprijs 27,50 euro inclusief verzendkosten en een track and tracecode voor Nederland.
Kostprijs 32,95 euro inclusief verzendkosten voor Belgie.
Vooraf over te maken op SNS bank: IBAN: NL 12 SNSB 0853 7537 84 ten name van P.Jacobs te Lage Mierde onder vermelding van uw naam, adres en vermelding van de titel van het boek.
Let op: Graag een e-mail met de adres gegevens sturen omdat niet alle banken dit automatisch vermelden!
Voor verzend tarieven buiten Nederland en Belgie graag contact opnemen per e-mail.
IBAN: NL 12 SNSB 0853 7537 84
BIC: SNSBNL2A

Recensie NBD/Biblion:

Handzaam boek dat de gedreven eigenaars van een kleinschalige ganzenboerderij in eigen beheer uitgaven om hun rijke kennis te delen met hobby-ganzenhouders. Ditmaal gaat het over het laten uitbroeden van eieren door een gans of broedmachine, maar altijd op een verantwoorde manier. Hiervoor geven zij minutieuze instructies, die door talrijke kleurenfoto's van een vrij goede kwaliteit aangevuld worden. Geschikt voor gevorderden, die ganzen als liefhebberij houden en veel geduld hebben, waaronder medewerkers van kinderboerderijen en hobbyboeren. Vervolg op: 'Help.....ik krijg ganzen'.
Het enige Nederlandstalige boek dat uitsluitend over het niet-beroepsmatig fokken van ganzen handelt.


Klik voor enkele pagina's uit het boek over ganzen houden Help.....ik ga fokken met ganzen op de onderstaande links.Wilt u terug naar de algemene ganzenboeken pagina van Uitgeverey de WeydeGansch?
Klik dan Ganzen boeken van Broederey de WeydeGansch

Of klik op bestelpagina als u het boek Help.....ik ga fokken met ganzen direct wilt bestellen. Bestelpagina Uitgeverey de WeydeGansch


 
Copyright © 2012 - Broederey de WeydeGanschSitemapE-mail