UITVERKOCHT ! Het eerste boek van Broederey de WeydeGansch, Help.....ik krijg ganzen geeft u alle informatie over het aanschaffen, huisvesten, houden en verzorgen van tamme of gedomesticeerde ganzen.

Voor mensen die overwegen een koppel ganzen aan te gaan schaffen geeft dit boek alle basisinformatie. Mogelijk is dit boek een inspiratiebron en maakt het je nog enthousiaster om zelf tamme of gedomesticeerde ganzen te gaan houden op je erf of rond je huis! Eveneens is het boek Help.....ik krijg ganzen geschikt voor mensen die al ganzen hebben en meer informatie wensen over het houden van ganzen. Dit boek staat vol waardevolle en bijzondere tips!


Help.....Ik krijg ganzen. UITVERKOCHT !
Geschreven door Broederey de WeydeGansch


ISBN-10: 810663-1-5
ISBN-13: 978-90-810663-1-0
Kostprijs 27,50 euro inclusief verzendkosten en een track and tracecode voor Nederland.
Kostprijs 32,95 euro inclusief verzendkosten voor Belgie.
Vooraf over te maken op SNS Bank: IBAN: NL 12 SNSB 0853 7537 84 ten name van P.Jacobs te Lage Mierde onder vermelding van uw naam, adres en vermelding van de titel van het boek.
Let op: Graag een e-mail met de adres gegevens sturen omdat niet alle banken dit automatisch vermelden!
Voor verzend tarieven buiten Nederland en Belgie graag contact opnemen per e-mail. U kan natuurlijk ook via de bestelpagina dit boek bestellen. Klik om dit boek te bestellen op: Bestelpagina
IBAN: NL 12 SNSB 0853 7537 84
BIC: SNSBNL2A


Recensie van NBD/Biblion:


Handzaam boek dat de gedreven eigenaars van een kleinschalige ganzenboerderij in eigen beheer uitgaven om hun rijke kennis te delen met hobby-ganzenhouders. Zij geven heel praktische informatie over alle aspecten van het houden van een paar ganzen, waarbij het welzijn van deze huisdieren centraal staat. Een juiste aankoop is belangrijk, maar zeker ook de huisvesting (weide,bad en nachtverblijf) en verzorging (voeding en hygiene). Ook het fokken en gedrag komen uitgebreid aan bod. De anekdotes over de eigen ganzen zijn eveneens onderhoudend. Het boek bevat veel kleurenfoto's van een vrij goede kwaliteit. Via de appendix wordt naar interessante websites en boeken verwezen. Er zijn weinig oorspronkelijk Nederlandse boeken over het houden van ganzen als huisdier geschreven.


Klik voor enkele pagina's uit het boek over ganzen houden Help.....ik krijg ganzen op de onderstaande links.


Wilt u terug naar de algemene ganzenboeken pagina?
Klik dan Ganzen boeken van Uitgeverey de WeydeGansch

Of klik op bestelpagina als u het boek Help.....ik krijg ganzen direct wilt bestellen. Bestelpagina Uitgeverey de WeydeGanschUITVERKOCHT !


 
Copyright © 2012 - Broederey de WeydeGanschSitemapE-mail