Dewlap Toulouse gans Jerry heeft een vriendje genaamd Tom...

We hebben een Dewlap Toulouse vriendje voor onze Jerry! Tja ze mocht bij ons blijven wonen als we een vriendje voor haar konden vinden. Een Dewlap Toulouse vriendje wel te verstaan dus dat werd even zoeken naar een geschikte kandidaat.

Aangezien Jerry een erg mooie en raszuivere Dewlap Toulouse dame is moest daar natuurlijk een Dewlap Toulouse gent bij die onverwant en ook een heel mooie is die aan de raskenmerken voldoet. En dat valt nog niet mee om een echt goede en raszuivere Dewlap Toulouse gent te vinden.

Gelukkig hebben we veel contacten in het ganzenwereldje en zodoende belden we naar een goede vriend in de hoop dat hij een goede gent voor ons had. En dat had hij gelukkig!

Tom stamt van een Duitse bloedlijn af en wel van de bekende fokker Mark Hoppe. Jerry vindt het allemaal nog wel een beetje eng zo'n grote grijze man in haar weitje. Haar pleegouders en Bowie snappen er ook helemaal niets van maar dat went wel. Daarbij gaan ze als het broedseizoen begint natuurlijk apart in een weitje. Hieronder enkele foto's van Dewlap Toulouse Jerry en haar vriendje Tom.
Hieronder nog enkele foto's van Tom en Jerry de Toulouse ganzen

     


Hieronder nog drie grotere ganzenfoto's van Dewlap Toulouse ganzen Tom en Jerry .

Wilt u terug naar het begin van deze pagina?
Klik dan : Ganzen foto's van Dewlap Toulouse ganzen Jerry en Tom.

Of doorgaan naar een volgende pagina van deze ganzen foto's reeks?
Klik dan op een onderstaande link. 
 
Copyright © 2012 - Broederey de WeydeGanschSitemapE-mail